@a Media

Beranda » About Me

About Me

Iklan

Lamun siro angegururu kaki

Amiliho manungso kang nyoto

Ingkang becik martabate

Sarto kang weruh ing hukum

Kang ngibadah lan kang wirangi

Sokor oleh wong topo

Ingkang wus tumungkul

Tan mikir pawehing liyan, iku pantes yen siro guroni kaki….sartane kawaruhan

(Serat Wulangreh Paku Buono IV)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: