@a Media

Beranda » Kata Mutiara » Mutiara Jawa

Mutiara Jawa

“Teteg teges nenampi pangujining Gusti ugo sumaeh sampurnaning ati (tegar menerima cobaab Allah dan senyum menyepurnakan keteduhan hati)”

“Lakon emban teki – teki, lampai siam ing wulan poso, sakwulan tutuk suwene, ngejogo howo nepsu, tingkah laku nungal sawiji, nenyuwun jeroning dino, marang kang sinuwun, pungkasan atur puniko dipo sambut dino kang suci 1 sawal tumungkule”

“Lakon ndoyo ora sue, ono rupo warno-warno, padang peteng wes mestine, yen peteng ojo liwung, lamun padang ajo mbungahi, antok nugroho ojo sumbar, iku biso larut, antuk nugroho yoang manon yen wong sumbar sasat nyidam yo mani, sugih kui titipan”

“Bebungahe rasaning ati, andum manungal sawijining tresno, ing saben rino wengine, marang qlbu seliramu, doh wong ayu kembanging ati, mugo kito biso nyandak ngayuh iku, sesandingan ing wiwoho, kanti dongo panyuwun nungal sawiji, nganti puputing yuswo”


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: